Sådan får du det billigste billån

Når du skal bruge et billigt billån, så er det med at være vågen. Der er nemlig mange udbydere, både de lokale forhandlere og de store banker. Der kan dog være stor forskel på prisen, hvorfor du skal regne godt på de samlede omkostninger af billånet.

Her kan det være en god ide med en billån beregner, som du kan finde flere steder på nettet. Her kan du indtaste alt fra gebyrer, til rente og løbetid, så billån beregneren herefter kan udregne de samlede låneomkostninger for hele lånets løbetid. Beregn dit billån her.

Indhent flere tilbud på billån

Der er masser af steder, som gerne vil give dig et billån. De skal du udnytte, så det er bare med at indhente flere tilbud på lånene. Det er nemt og uforpligtende, og der kan være mange penge at spare i det lange løb, hvis du vælger det billigste billån.

Når du har indhentet de forskellige tilbyd, så kom alle tallene ind i en billån beregner, da det ellers kan være svært at overskue hvilket lån, som er billigst alt i alt.

Indhent mindst 3 forskellige billån og gerne flere. Så har du også en ide om den rigtige pris, og du ved noget om, hvor langt du kan forhandle lånet ned. Med andre ord lærer du markedet at kende, og du skal ikke være bange for at forhandle yderligere om lånet til bilen.

Det er helt almindeligt at forhandle om finansielle produkter, og der er jo nok af andre udbydere, hvis den første ikke vil forhandle om prisen. Det kan du ligeså godt udnytte.

Billån i Koh Chang i Thailand

Bor du i udlandet, som f.eks. i Koh Chang i Thailand, så kan du også have brug for et billån her. Er du dansker og har en dansk bank, så kan du formentlig godt få et billån fra din danske bank til din bil i Thailand, bare du har en sund økonomi. Læs om Koh Chang her.

Ellers er der med sikkerhed flere lokale banker, som du kan tale med. Her kan det dog være lidt mere besværligt, da de fleste lande ikke har det sammen effektive system, som vi har i Danmark.

Det nemmeste og billigste er derfor nok at vælge en dansk bank, selvom du har brug for et billån i udlandet. Start derfor med at tale med din egen bankrådgiver i Danmark om mulighederne, og så kan han vejlede dig i det videre forløb.

Husk at få afslag på bilens pris

Køber du en bil fra ny, så kan du næsten altid få en meget stor rabat på prisen. Faktisk kan denne rabat ofte overgå prisen på dit billån, så det er bare med at forhandle godt om rabatter.

Du får aldrig en bedre timeløn, som hvis du f.eks. forhandler 30.000 kroner af prisen på en bil. Og dette er bestemt muligt med mange helt almindelige familiebiler, så det er bare med at finde de bedste talegaver frem, når du skal købe bil.

Det vidner også om økonomisk indblik, som igen kan være med til at gøre dit billån billigere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *