Lad glarmesteren hjælpe med at indbrudssikre dit hus

Uanset om du ser nyhederne i fjernsynet, læser nyheder på Ekstrabladet eller læser nyheder via Facebook, så kommer der dagligt historier med, at der har været indbrud i en by. Der bliver begået langt flere indbrud end for blot 20 år siden, hvilket nok hænger sammen med, at folk har fået flere penge mellem hænderne og dermed investerer i dyre ting til hjemmet. Disse ting har værdi, hvilket er det, som indbrudstyvene går efter. Man kan indbrudssikre sit hjem på den bedst mulige måde således, at tyvene ikke har let ved at komme ind i huset. http://bertelsen-eftf.dk/ kan hjælpe med at finde de perfekte løsninger til netop dit hus og være med til, at familien kan føle sig tryggere.

Hvad kan glarmesteren tilbyde

Den lokale glarmester kommer gerne ud til dit hjem, for at vejlede til, hvordan du kan sikre dit hus bedst muligt. Det er meget individuelt fra hus til hus hvad det bedste indbrudssikrede valg er. Dette skyldes, at huse er opbygget på forskellige måder hvilket gør, at hvert hus vil have dets eget udsatte steder, hvor det er mest optimalt at bryde ind. Tyve vil helst ikke blive forstyrret, når de skal bryde ind i huset. Derfor vælger de altid en vinkel, hvorved folk ikke har frit udsyn til at kunne se, hvad de laver. Når glarmesteren kommer på besøg, så går han alle vinduer og døre igennem for at se, hvad det er for noget kvalitet, som de er lavet af. Hængslerne på vinduerne er noget som tyvene starter med at brække af. Derefter kan de lirke ruden af således, at man ikke hører at de trænger ind i hjemmet. Hvis man har kældervinduer, så plejer dette at være det første sted, som tyvene vil prøve at komme ind ad. Derfor er det en god ide, at få sat tremmer for vinduerne således, at tyvene har svært ved at komme ind. Man kan købe solide tremmer der gør, at det vil tage lang tid for tyvene at komme ind. Det kan være en god ide at supplere med tyverialarm, hvorved sensorer kan sættes på glasset. Hvis der er en aktivitet på glasset, så vil alarmen gå i gang og tyvene vil som regel løbe væk.

Sådan holder du tyvene ude

Uanset om du har nye eller gamle døre og vinduer i huset, så anbefaler glarmesteren at du får indbrudssikrede ruder i. Disse ruder har et ekstra lag der gør, at de ikke bliver smadret med det samme. Det vil kræve noget for tyven at skulle smadre indbrudssikrede ruder, da der er et ekstra stykke tykt glas i. Derudover er det en god ide, at man sætter nogle ekstra hængsler på vinduerne, så tyven skal ødelægge flere, for at kunne komme ind. Det skal gå hurtigt når tyvene skal ind i et hjem, og hvis man har indbrudssikret huset så godt som muligt, så vil tyvene som regel give op, fordi det tager alt for lang tid at bryde enten gennem en dør eller et vindue. Et overvågningskamera kan være med til at give familien en ide om, hvor tyvene prøver at bryde ind henne. Hvis man har mange skjulte kroge, hvor de kan bryde ind, så er dette en god investering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *