Chaplon Tea – din nye favorit te

Er du også træt af middelmådig te? Prøv Chaplon Tea, din nye kvalitetste, som du kan nyde både morgen, middag og aften! Chaplon Tea mixer grøn te, sort te og hvid te, sammen med lækre olier, blomster og andet godt. Chaplon Tea er en dansk virksomhed, som producerer økologisk, lækker te, så du ikke skal gå på kompromis. Du kan handle Chaplon Tea i dag og nyde den resten af året. Lyder det ikke godt?

Dyrkes på Sri Lanka

Chaplon te dyrkes på Sri Lanka, hvor der hermed bliver skabt en bæredygtig udvikling, da teen dyrkes økologisk. Her bliver arbejderne tilbudt en højere løn end det er normalt, og de må max arbejde 6 timer. Chaplon Tea lægger vægt på, at deres ansatte har gode arbejdsvilkår.

Ved at købe Chaplon Tea, støtter du altså én af verdens fattigeste lande, og deres vækst. Du kan altså drikke din te med god samvittighed, og med den viden at du sætter et positivt aftryk på verden med de køb som du foretager dig. Chaplon Tea kan måske være starten på en ny livsstil for dig, hvor du udelukkende køber fairtrade varer.

Find din yndlings Chaplon Tea

Chaplon Tea har et hav af forskellige te smage, og du kan nu glæde dig til at finde frem til din yndlingssmag. Når du ved at du har gjort et fairtrade køb, som ikke kun er en fordel for dig, men også andre mennesker og miljøet, er næste skridt at finde din yndlings te. Og der er mange forskellige. En populær te er fuldmåne te, og den er brygget på grøn te, citrongræs samt lakrids. Det er en te som falder i de flestes smag, og som kan drikkes hele dagen. Chaplon Tea har også de helt klassiske, kendte te, såsom Earl Grey, Grøn te, Jule te, Tivoli te, Mynte Te og meget mere.

Find din yndlings te i dag, og bestil den på Noru.dk. Du vil ikke fortryde de køb, som du gør for dig selv.

Shop Chaplon Tea

Du kan handle Chaplon Tea, og samtidig handle andet tilbehør. Du kan bl.a. handle.kaffe, kakao, spiritus, tilbehør (fx kaffekander, tekander, bryggesæt, mm.) Sørg for altid at handle den bedste kvalitet, da intet er for godt til dig. Ting som te, kaffe, kakao samt tilbehør til disse, er perfekte køb hvis du går og leder efter en gave til dine nærmeste. Gode gaver til både mor og far, til din arbejdsplads eller til din bedste venindes fødselsdag. Forær din veninde en Tivoli te fra Chaplon tea, eller forær din ven et kaffebrygsæt. Brug dine gaver til at vise hvor meget du holder af dine venner.

Husk at en investering i Chaplon te er en investering i dig og de mennesker som er dig nærmest.

Brug Chaplon Tea til at forkæle dig selv på en kold vinteraften, og hyg med et tæppe eller en god film. Du kan også bruge denne te til at fortælle dine venner og familie at du holder af dem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *