En aktiv ferie med træning er sundt for hele familien

Hvis der er kommet lidt for meget på sidebenene for hele familien, er det en god ide at overveje, om I ikke bør tage på en aktiv ferie med træning i år. Mange familier har det med at leve nogenlunde sundt i hverdagen og så gå helt amok, når de tager på ferie. Børnene får is hver dag, forældrene drikker masser af øl og vin, og kiloene kommer væltende på. Der kan hurtigt ryge et kilo på om ugen. Det er meget, når man er væk i tre uger. Specielt hvis I i forvejen kæmper med kiloene.

Det kan derfor være en god ide at overveje, om I ikke skal gøre tingene på en anderledes måde i år, hvor der er mere fokus på at være aktiv og mindre fokus på hygge med masser af mad og afslapning. Det kan nemlig sagtens være sjovt, selvom I dyrker motion og er aktive på ferien. Det handler bare om at finde den rette måde for jer at gøre det på.

Få gode råd her: https://blog.jysk-rejsebureau.dk/author/aktivferie/posts/planlaeg-en-sund-og-aktiv-ferie/

Find frem til den rigtige aktive ferie for jer

Der findes mange forskellige måder at være aktiv på ferien på. Det handler derfor bare om at finde en måde, der passer til jeres familie. Vi har lavet en lille oversigt over nogle af de mange muligheder, som I har her. Det behøver ikke at være en kæmpe omvæltning i forhold til jeres nuværende måde at holde ferie på.

  1. Charterferie med fokus på motion

Der er mange muligheder for at tage på charterferie, hvor I kan dyrke al den motion, som I gerne vil. Der er en række forskellige aktiviteter at vælge imellem. I kan derfor dyrke motion på egen hånd eller melde jer til forskellige hold, hvor I er sammen med andre. Samtidig er I stadig nede i varmen og kan nyde at ligge ved poolen eller på stranden, når I slapper af.

  1. Tag på vandreferie

Der er rigtig gode muligheder for at tage på vandreferie både herhjemme og i udlandet. Det gør, at I nemt kan finde et sted, hvor det passer til jer at gå. Hvis jeres børn ikke er så gamle, er det en god ide at vælge et sted, hvor der ikke er så stejlt, og hvor I ikke behøver at gå så lange distancer. På den måde kan de gå selv. Hvis jeres børn er ældre, kan I sagtens udfordre dem ved at tage på vandreferie i nogle bjerge.

  1. Cykelferie

Der er mange forskellige måder at holde cykelferie på, og I kan derfor nemt finde en, der passer til jeres familie. Det kan være, at I tager i sommerhus eller på camping og så har cyklerne med. Når I cykler rundt frem for at tage bilen, får I stadig rørt jer meget på ferien.

Artiklen er skrevet af Stefan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *